STANDARD KVALITETE

Ponuda svježe ribe upotpunjena je konfekcioniranim proizvodima ribarstva (svježi i/ili zamrznuti) od kojih izdvajamo evisceriranu i/ili filetiranu bijelu i plavu ribu. Zadruga proizvodi i manje količine, za kvalitetu nagrađenih fileta raznih vrsta bijele i plave ribe tradicionalnim metodama soljenja i mariniranja. Isto tako bijelo meso rakovice autohtoni je i visoko kvalitetni delikatesni proizvod Zadruge.

Slijedeći suvremene trendove na tržištu, proizvodi Zadruge pakiraju se u adekvatnoj ambalaži, a proizvodni je asortiman upotpunjen pakiranjem u kontroliranoj atmosferi (MAP).

Paralelno s povećanjem ukupnih kapaciteta (skladišnih, prerađivačkih i transportnih), sukladno Zakonu o hrani, Zadruga je u 2011. godini, kao logičan slijed već implementiranog HACCP–a unaprijedila kvalitetu svojih proizvoda uvođenjem ISO 22000:2005 – međunarodne norme koja postavlja zahtjeve za uspostavu i održavanje cjelovitog i učinkovitog sustava upravljanja sigurnošću hrane.

Sustav upravljanja sigurnošću hrane u svoje poslovanje Lanterna uvodi kao tvrtka koja potpuno autonomno i samostalno objedinjuje proizvodnju, transport, skladištenje, pripremu i prodaju hrane, a sve kako bi kroz preventivno djelovanje potrošačima osigurali najkvalitetniju i najsigurniju hranu iz Jadrana.